LÄsning af filer er en funktion, der forhindrer en fil i at blive redigeret. Dette giver teams og samarbejdspartnere mulighed for at koordinere, hvem der kan redigere en fil, og dermed undgÄ modstridende kopier.
Hvad sker der, nÄr du lÄser en fil?
Hvis en fil er lÄst, kan de, der har adgang til filen, stadig se, kommentere og dele et link til filen. En person, som har et link til redigering til en lÄst fil, kan ikke redigere filen. Hvis de forsÞger, fÄr de vist en meddelelse om at kontakte den person, der lÄste filen. Kun den person, der lÄste filen, eller en teamadministrator kan lÄse filer op.